DOKUMENTARNI FILMOVI

 30 DANA FREE

Bolshoi, Royal Shakespeare Company, Akram Khan, Pina Bausch, Royal Opera House, Sasha Waltz...

 KINO EUROPA

SRIJEDOM I NEDJELJOM BESPLATNO

Svake srijede i nedjelje u 19 sati objavit ćemo kôd za besplatno gledanje filma u trajanju od 72 sata. Donosimo i popis filmova koji će biti dostupni za besplatno gledanje u narednih mjesec dana kako biste mogli planirati svoje kućne projekcije!

          KINOKLUB ŠIBENIK

Kinoklub Šibenik prvi i jedini u Hrvatskoj nudi jedinstvenu uslugu u partnerstvu sa streaming platformom za art filmove Mubi. Filmove iz njihovog raznolikog i biranog kataloga koji se mijenja na mjesečnoj bazi možete gledati tri mjeseca.

Registracija je besplatna!

      CRTIĆI ZA DJECU 

"MALI LETEĆI MEDVJEDI"

Super vijest! Zagreb Film svima poklanja sve epizode omiljenog crtića iz djetinjstva ''Mali leteći medvjedi''

''U  šumarku skrivenom medvjeda je mali dom,  oni čak i lete, pogledajte! Neki ljudi okrutni, opasni k'o zmaj,  slistili bi taj pravi mali raj!..."

               JEŽEVA KUĆA

Fenomenalni animirani film “Ježeva kuća”, kanadske režiserke Eve Cvijanović, postao je odnedavno dostupan u Vimeo. Narator  je slavni glumac Rade Šerbedžija, muziku je radio rok veteran Darko Rundek, direktor fotografije je Ivan Slipčević, animatori su Ivana Bošnjak i Tomas Džonson, dok je za režiju, scenario i montažu, uz pomoć Ive Kraljević, bila zadužena Eva Cvijanović.